Faszerowane pieczarki z piekarnika


PRZEPIS Z SMAKUJE

Składniki:
  • pieczarki
  • por
  • ser żółty
  • pieprz

Przygotowanie:
  • Z kapeluszy pieczarek wycinamy nóżki, siekamy je drobno.
  • Kawałeczek pora siekamy najdrobniej jak się da, ser ścieramy na tarce, łączymy, przyprawiamy pieprzem. 
  • Takim nadzieniem nadziewamy kapelusze, układamy na papierze do pieczenia w blaszce i zapiekamy 20 minut w 200st.

Oryginalne wykonanie z www.smakuje.blox.pl

MOJA OPINIA: Robi się je ekspresowo, a są pyszne. Idealne jako przystawka czy dodatek do obiadu. Moim zdaniem można dodać jeszcze więcej ulubionych przypraw, ale w wersji z przepisu są również bardzo dobre.

MOJA OCENA: 5


Faszerowane pieczarki, www.sprawdzamyprzepisy.blogspot.com






Komentarze

Prześlij komentarz