Pasta z makreli od BIKE&COOK


Ta pasta z makreli jest przepyszna. Puszysta, smaczna i bardzo zdrowa. Uwielbiam jeść ją na kolację, koniecznie  z grzankami!

Pasta z makreli, przepis z książki BIKE&COOK

Składniki:
  • 1 wędzona makrela
  • 2 czubate łyżki sera ricotta
  • 1 łyżeczka musztardy francuskiej
  • 1 łyżeczka tartego chrzanu 
  • 1/4 małej cebuli
  • 1 ząbek czosnku
  • sól i pieprz
 Przygotowanie:
  • Makrelę obierz ze skóry i usuń ości.
  • Cebulę pokrój w kostkę.
  • Przełóż wszystkie składniki do blendera i zmiksuj na gładką masę. 
Pasta z makreli, BIKE&COOK

Moja ocena:
  • Pastę robi się bardzo szybko.
  • Jest bardzo zdrowa i smaczna.
  • Oceniam na 5 z plusem! 

Pasta z makreli i ricotty, www.sprawdzamyprzepisy.blogspot.com

 

Komentarze

  1. Ta pasta z makreli jest przepyszna. Po prostu najlepsza wersja jaką jadłem. Idealna na kanapki, idealne danie na kolację.

    OdpowiedzUsuń
  2. Dzisiaj znowu robilismy paste z makreli z ricottą. Ten przepis jest mega.

    OdpowiedzUsuń
  3. Fajny przepis na pastę rybną, jestem pod wrażeniem. Ta pasta z makreli i ricotty po prostu wymiata

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz