Ciastka z biszkoptów

SPRAWDZONY PRZEPIS

Składniki:
  • dwie paczki biszkoptów okrągłych,
  • szklanka mleka,
  • duże opakowanie wiórek kokosowych,
  • dżem porzeczkowy,
  • gotowy krem do ciast (no do karpatki)

Przygotowanie:
  • Jedno ciastko posmarować dość obficie dżemem, na drugie nałożyć gotowy już krem, skleić je razem.
  • Ciastko zamoczyć na krótką chwile w mleku i obtoczyć wiórkami.
  • Ciasteczka ułożyć na blasze i pozostawić do wyschnięcia na noc.

Ciasteczka z biszkoptów, www.sprawdzamyprzepisy.blogspot.com


MOJA OPINIA: Ciastka robi się bardzo szybko, a są bardzo smaczne i robią wrażenie na gościach. Gotowe są zwykle na drugi dzień, ponieważ muszą przeschnąć po umoczeniu w mleku.


Ciasteczka z biszkoptów, www.sprawdzamyprzepisy.blogspot.com

Komentarze

  1. Bardzo fajne wychodzą te ciastka z biszkoptów. Super przepis, rodzinka się zajada!

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz